Om oss

Prime Ortodonti är privat tandregleringsklinik som bedriver specialisttandvård för barn, ungdomar och vuxna. Sedan september 2018 finns vi i våra ny byggda toppmoderna lokaler tillsammans med  Nacka Strand Dental.

Vi är auktoriserad vårdgivare åt Landstinget för behandling av barn med tandregleringserbjudande (check).

Vårt motto är ”Patienten i centrum” och vi prioriterar Dina önskemål och behov vid terapiplaneringen och själva behandlingen. För att kunna uppnå bästa möjliga resultat anpassas våra behandlingsmetoder beroende på hur just Ditt bettfel ser ut. I vissa fall behöver flera specialister inom olika områden samt din ordinarie tandläkare vara involverade i behandlingen för att just Dina behov ska tillgodoses.

Prime Ortodonti är medlem i Sveriges tandläkarförbund, Svenska ortodontiföreningen och Euroupean Orthodontic society.

Jag som behandlar Dig heter Nevin Asal och är specialisttandläkare i ortodonti. År 1999 tog jag min tandläkarexamen vid Göteborgs Universitet. Under tiden som allmäntandläkare genomförde jag även den tvååriga magisterutbildningen i ortodonti vid Göteborgs Universitet. Efter 10 år som tandläkare fullföljde jag den treåriga specialistutbildningen vid Eastman Institutet i Stockholm. Sedan 2005 har jag forskat vid sidan av det kliniska arbetet på en typ av avtagbar tandställning (LMActivator) som framgångsrikt behandlar stora överbett hos barn. För att sprida kunskap om den brukar jag föreläsa för andra specialister och tandläkare i Sverige och utomlands. 

nevin

Comments are closed.